Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Alpha Bank,
Δικαιούχος: Τσιπίδου Ευδοξία,
IBAN : GR9501401040104002320007121

Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης, ο χρόνος παράδοσης ενεργοποιείται μόλις η εταιρία λάβει τα χρήματα στο λογαριασμό της (συνήθως 0-2 εργάσιμες).

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σημαίνει ότι όταν έρθει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει για παραλαβή του προϊόντος ο courier, για να σας το παραδώσει θα πρέπει να του δώσετε το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο. Συγκεκριμένα το ποσό της παραγγελίας σας. Διαθέσιμη επιλογή μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και μόνο για παραγγελείες έως 150€ οι οποίες δεν περιέχουν ευαίσθητα αντικείμενα-προϊόντα.

Οnline

Δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal, πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή και πληρωμή από την έδρα μας