ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1) Παραγγελία από την ιστοσελίδα μας

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω της ιστοσελίδας μας.Πατήστε στο σύνδεσμο [Aγορά] ή [Προσθήκη] αντίστοιχα δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.

Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Περισσότερα] που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας αφού επιλέξετε πρώτα τον τρόπο αποστολής θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής.

Πατώντας ολοκλήρωση θα λάβουμε την παραγγελία σας, θα την επεξεργαστούμε και θα σας ενημερώσουμε μέσω τηλέφωνου ή email για την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και το κόστος μεταφορικών.

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 210-5243715 καθημερινά καθώς και μέσω fax στο 210-5243715.

3) Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα μας: Πατησίων 37 & Στουρνάρη 51, απ' όπου και να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας.

4) Με E-mail

Μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@tsipidisbikes.com με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε. Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας:

Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα γίνεται, από την Εταιρεία, εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών μέσω αποστολής e-mail στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατά την παραγγελία είτε τηλεφωνικός.