Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

Η αποστολή όλων των παραγγελιών γίνεται σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομία.

Για παραγγελίες εντός Αττικής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντος πέντρε (5) εργάσιμων ημερών (συνήθως 2 εργάσιμες).

Για παραγγελίες από την υπόλοιπη Ελλάδα, η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντος οκτώ (8) εργάσιμων ημερών (συνήθως 3-5 εργάσιμες).

Για παραγγελίες που εξοφλούνται με τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει ο αγοραστής να στείλει με fax η email το καταθετήριο και τότε ενεργοποιείται ο χρόνος παράδοσης.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάση του εκάστοτε τιμοκαταλόγου αποστολής δεμάτος των ΕΛ.ΤΑ. που μπορείτε να τον βρείτε και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση www.elta.gr εκτός και αν επιλέξετε διαφορετικό τρόπο / εταιρίας αποστολής οπότε ισχύουν οι εκάστοτε τιμοκατάλογοι.

Επιστροφές

Το κατάστημα γνωρίζοντας τις διατάξεις του νόμου 3043/2002 συμπληρώνει / δηλώνει ότι: Κατά κανόνα, επιστροφές δεν είναι εφικτό να γίνουν αποδεκτές. Σε συγκεκριμένα προϊόντα γίνονται δεκτές επιστροφές, κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα και εφόσον αυτά έχουν αγοραστεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών και είναι εντός των όρων της εγγύησης του κατασκευαστή. Κατά συνέπεια προϊόντα παλαιότερων ετών κατασκευής, που έχει εκπνεύσει ο χρόνος κάλυψης από το κατασκευαστή ή έχει τερματιστεί η δραστηριότητα του (έχει κλείσει το εργοστάσιο και λοιπές παρόμοιες περιπτώσεις), υπόκεινται στη κρίση του καταστήματος και μόνο αν θα γίνουν αποδεκτά. Επιστροφές / ακυρώσεις παραγγελίας μετά την αποστολή τους από το κατάστημα, δεν γίνονται αποδεκτές αν ο πελάτης άλλαξε απλά γνώμη / μετάνιωσε. Επιστροφές χρημάτων σε πληρωμένες παραγγελίες, οι οποίες δεν έχουν φύγει ακόμα από την έδρα μας, γίνονται με παρακράτιση των απαραίτητων εξόδων (τραπεζικών ή άλλων χρηματο-οικονομικών ιδρυμάτων / υπηρεσιών) που απαιτούνται βάση του τρόπου που έχει συμφωνηθεί μεταξύ καταστήματος και πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 7 ημερών τότε το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή ή/και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα.